miercuri, 23 decembrie 2009

Trafic ingreunat pe unele artere din Suceava

Trafic ingreunat ieri dar si alaltaieri pe unele din principalele artere ale municipiului Suceava. Odata cu apropierea sfarsitului de an tot mai multi suceveni au intrat in atmosfera sarbatorilor de iarna. A mai ramas o zi pana la sarbatoarea Nasterii Domnului si tot mai multi dintre noi am intrat in febra cumparaturilor, aceasta presupune un trafic infernal, ambuteiaje masini bara la bara, claxoane, nervi de otel si de ce nu! am auzit chiar si injuraturi din partea unui sofer, demarand apoi in tromba. Asa arata ieri in jurul pranzului strada Calea Unirii, traficul era ingreunat pe sensul de mers Burdujeni – Suceava mai exact in zona Carrefour si Bazar, aici se circula bara la bara, coada de masini trecand de pasarela CFR.
Traficul era aglomerat si pe sensul de mers Suceava – Burdujeni mai exact in zona Bazar pana la Colegiul Tehnic Petru Musat (Liceul industrial Nr 2 ).
In sprijinul soferilor am intalnit in aceste zone fierbinti agenti de la politia rutiera trimisi pentru a decongestioneza traficul.

Aceasta situatie se intalnea si pe alte artere principale din Suceava, se circula greu si in zona: Centru, Piata Mare precum si pe strazile din apropierea principalelor supermarketuri din localitate.




































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu